Log on blog

Log on blog

"en ny form for logbog"

Logblog er korte forskellige situationer undervejs i mit studieliv. Ting jeg tænker over, noget der har påvirket mig enten positivt, eller det modsatte; beskrivelser fra min hverdagen, personlige overvejelser, strøtanker eller hvad jeg p.t. må være optaget af.

Denne side er stadigvæk under opbygning!!!

ikke kategoriseretPosted by Anette 2006-11-04 18:42

smiley On the Internet !!!!

Så oprandt dagen, hvor jeg fik min egen side på nettet. smileysmiley
Behovet opstod der jeg valgte at holde flyttedag fra Internetportalen "Fronter," for hvor skulle jeg nu gøre af alle mine opgaver? Så nu ligger de her, først og fremmest til gavn for mig selv, dernæst hvis nogen andre kan have gavn af dem.
Om ikke andet er det et stort arbejde at lægge det hele op synes jeg, men på den anden side, så ved jeg nu, hvor jeg har det.

Nå men er der andre end mig der læser dette, skal du være velkommen... Jeg håber sitet må være til gavn for mig selv og til inspiration for andre! Brænder du inde med kommentar, kan du få afløb her

VÆR VENLIGST OPMÆRKSOM PÅ AT STEDET STADIGVÆK ER UNDER OPBYGNING,
og denne logblok vil være, det sidst jeg gør færdig.

  • Comments(0)//blog-social-education.fjelsted-4300.dk/#post3

I HAVE A DREAM

ikke kategoriseretPosted by Anette 2006-11-04 18:23

Jeg er seminarist på 2 år ;-)
Jeg drømmer om det var uni, jeg gik på, men da jeg ikke har mere end 11 års skolegang, har jeg valgt det næstbedste at studere ved et seminarium. Jeg er pædagogstuderende, drømmer om at få en barceloruddannelse, men drømmer ikke om en dag at få en profession som pædagog.

Det jeg finder i uddannelsen, er min faglige interesse i mennesker, skulle vi kigge på Howard Gardner´s intelligenser er min topscorer i at være klog på mig selv, klog på andre mennesker samt livsklog. Så udfra denne betrækning tager jeg uddannelsen, for at mætte min nysgerrighed på dette område, langt mere end for at skulle ud og praktisere en eller anden form for opdragelse, opsyn el. Nok har jeg et omsorgsgen, men det er ikke alt overskyggende!

Ud over dette, holder jeg af det kunstneriske udtryk/ design, som indgår i næsten hvert modul i uddannelsen. Foruden pædagogikken er min selvsagte interesse i psykologi, hvor jeg helt 100 finder mig selv som jungianger, der understøtte min holistiske tilgang til livet. Fag som socialfag og sundhedsfag, er områder jeg har beskæftiget mig en del med gennem årene.
Den narrative fortælling og alle formere for kommunikation er store lidenskabs momenter i mit liv. Måske er jeg lommefilosof men sikkert er det, at sådan er mit væsen. Selv om det lyder som om jeg er et tænkemenneske, er jeg altså langt mere et følelsesmenneske, med en stor intuitiv adgang til livet.

Studiemæssigt startede jeg op med at gå på seminariet på den ordinær uddannelse, senere skiftede jeg til den netbaseret uddannelsen, hvilket gav langt større udfordringer ud i selvdisciplin, viden indsamling og ikke mindst til teamwork.

Måske blev du nu lidt klogere på mig, måske lidt mindre ;-)
Hilsen Anette

nb
Indtil dags dato har jeg studeret ved CVU Sjælland/ University college. Hvilket jeg har været utrolig glad for, jeg har oplevet det som et meget spændende og åbent sted, et college i rivende udvikling, jeg har faktisk kun godt at sige om det!!! Alligevel har jeg valgt at tage springet til CVU København/ NordSjælland, men det skyldes udelukkende jeg trænger til luftforandring her godt og vel midtvejs i mit studieforløb.

  • Comments(0)//blog-social-education.fjelsted-4300.dk/#post2